Derk Klein Bramel

Coaching en intervisie

Door mijn unieke combinatie van opleiding en praktische ervaring in hulpverlening, landbouw én management ben ik in staat om vanuit een breed perspectief heel praktische en betrokken ondersteuning te geven bij persoonlijke of werkgerelateerde ontwikkelvragen.

Individuele coaching

Bij individuele coaching kan het gaan om een heel persoonlijke ingang bijvoorbeeld; hoe kom ik tot meer verbinding, tot meer effect of tot meer plezier in mijn leven. Maar ook om een meer taakgerichte ingang bijvoorbeeld: hoe krijg ik een bepaalde verandering doorgevoerd in mijn team of hoe krijg ik een initiatief op gang?

Intervisie

Bij intervisie gaat het om het leren als team. Daarbij staat het samen afstemmen op de gezamenlijke taak en het van elkaar leren centraal. Bij intervisie maak ik, naast de eerder genoemde inspiratiebronnen, ook gebruik van de Balint methode(www.balintnederland.nl) en de methode "vragen zonder antwoorden". 

Praktisch

Tijdens een gratis kennismaking onderzoeken we wat de vraag is en hoe ik daarbij kan helpen.
Als we met elkaar in zee willen gaan dan doe ik een voorstel voor een aantal keren (meestal beginnend met vijf) en een werkwijze. Bij overeenstemming gaan we aan de slag.

De meeste coach afspraken maak ik bij het coachhuis in Zutphen, Arnhem of Deventer.
Mijn tarief voor coachgesprekken is 75,- euro per gesprek.
Intervisie doe ik op locatie. De kosten bedragen 80,- per uur.

 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Vanwege mijn CRKBO registratie kan ik voor een opleidingsinstelling zonder BTW werken.